Rea!

Äkta 100 % grönt naturell Mullbärste Lösvikt 6 burkar x 80 gram

kr395.00 kr295.00

Nu kan du köpa ett ekologiskt mullbärste som enbart består av blad från mullbärsträdet (Morus Alba). Andra mullbärssorter på marknaden blandar ut med vanligt, billigt te. Med Baimon mullbärste får du 100 procent äkta vara och ingenting annat.

Mullbärsväxten (Morus Alba) har i över fyratusen år använts som foder åt silkeslarver och boskap men också inom den traditionella kinesiska medicinkonsten. Bladen, barken och frukten användes för att bota feber, diabetes, förstoppning, hosta och huvudvärk. Under senare år har forskare från olika länder genomfört systematiska undersökningar av de kemiska sammansättningarna och dess funktioner. De konstaterade att mullbärsblad innehåller en stor mängd näringsämnen, antioxidanter och biologiskt aktiva substanser. Effekterna av dessa substanser har visat sig vara häpnadsväckande positivt. Några av dem är minskade blodsockernivåer, lägre blodtryck och kontroll av blodfetter.

Beskrivning

Det har visats att mullbärste har haft positiva effekter på blodsockret. Mullbärste, som görs på blad från mullbärsträdet, verkar kunna öka upptaget av glukos från blodet genom att öka antalet transportkanaler i cellernas membran, på liknande sätt som krom (C).

För dig som vill bli av med sötsuget kan ett par koppar mullbärste om dagen vara en god ide´.

Lokalbefolkningen i Thailand har använt Jiaogulan örten som egenvård främst för högt blodtryck och högt socker i tusentals år.Kana masken är inte ett flergångs munskydd bär munskyddet exempelvis när du ska handla i din matbutik,när du måste ta bussen eller när du känner dig att du inte kan hålla avstånd,ett engångsmunskydd ska användas med sunt förnuft,kasta munskyddet när du kommer hem inte i en papperskorg på stan.Corona paket innehåller 10 st engångsmunskydd 500 ml  Handdesinfektion plus 100 ml  Handdesinfektion-spray perfekt att ha i bilen,exempelvis efter tankning super pris 100 kr.