5 pack Munskyddet uppfyller den högsta skyddsklassen (IIR) tyg munskyddet Svensk flaggan plus tjuren på köpet

kr70.00

Beskrivning

Munskydd för engångsbruk med 3 lagers uppbyggnad. Munskyddet har en näsklämma för bra passform och elastiska öronband för att vara bekväma att bära. De har ett lågt andningsmotstånd för att vara lättare att andas genom och är allergivänliga. Munskyddet uppfyller den högsta skyddsklassen (IIR) med en bakteriell filtrationskapacitet på 99,9% och är CE-märkta.

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor, s.k. droppsmitta.

Avsedda för engångsbruk och ska slängas efter användning. Undvik att röra munskydden med dina händer.

Godkända enligt standard EN 14683:2019. Klass IIR (filtrerar 99,9% bakterier). Skyddsklassen IIR innebär att munskydden ska ha en filtrationsförmåga på minst 98%, vara vätskeresistenta och skydda mot stänk och minska risken för droppsmitta. Munskydd har en filtrationsförmåga på 99,9% i genomsnitt enligt testning från oberoende svenskt laboratorium (RISE) och ett mycket gott skydd mot stänk och vätskor

Förpackningen innehåller 5 st munskydd för engångsbruk.Plus ett tygmunskydd den med svenska flaggan och tjuren

Det syns inget tydligt mönster för hur viruset sprids i Sverige. Det finns lite överallt,dörrhandtag,hissknappar,bensinpumpen ett sätt att skydda sig om du inte kan tvätta händerna 100 ml handsprit i sprayfrom ,.använd munskyddet rätt den blåa sidan utåt och täck också näsan.