Jiaogulan Förebygger och behandlar diabetes typ2

kr195.00

Jiaogulan erbjuder starkt antioxidantskydd. När du konsumerar jiaogulan te ökar din kropp sin produktion av sin egen superantioxidant, så kallad SOD eller superoxiddismutas. Detta försvarar och skyddar kroppens celler från för tidig destruktion på grund av exponering för skadliga medel av alla slag.

Jiaogulan har visat fördelar för hjärthälsa, förbättrar hjärtens muskelaktivitet och förbättrar det totala blodflödet. Det bidrar också till att minska LDL-kolesterolet, samtidigt som det ökar hälsosam HDL. Jiaogulan visar ett högt rankat blodtryckskontrollmedel, vilket reducerar högt blodtryck ungefär hälften såväl som läkemedlet indapamid, som marknadsförs av Servier.

Som en adaptogen ökar jiaogulan energi, uthållighet, uthållighet och återhämtningstid, samtidigt som alla former av mental och emotionell stress minskas. Det kan också bidra till att mildra jetlag. Teet och kapslar verkar också bidra till att stabilisera blodsockret, och är en källa till den populära flavonol ampelopsinen, som används för att lugna omslag. Som om det inte var tillräckligt, är jiaogulan också leverskyddande.

Beskrivning

En produkt från norra Thailand Chang Mai lokalbefolkningen har använt Jiaogulan örten som egenvård främst för högt blodtryck och högt socker i tusentals år det är först nu vi har upptäckt dess fantastiska egenskaper,Tänk till …De första varningstecknen på försämrad kolhydratsomsättning såsom ovanligt kraftig törst, ökad urinmängd, trötthet och viktnedgång ska inte ignoreras. Problemet är att i synnerhet typ 2 diabetes kan finnas i flera år utan märkbara symtom. Enbart i Tyskland finns det omkring 4 miljoner odiagnostiserade diabetiker. Det är därför viktigt att du regelbundet kontrollerar din vikt, deltar i fysisk aktivitet och framför allt kontrollerar din blodsockernivå för att säkerställa att diabetes diagnostiseras på ett tidigt