beställa 2 +klicka på bilden 100% Mullbärste naturell i ny design 20 tepåsar 40 gram

kr 65.00

Beskrivning

För att få smarta utskick självklart också att spara pengar man ska inte skicka onödiga kg ,samma nyttiga mullbärste i en ny design,bra för dig bra för mig ,och jag behöver inte höja priset ,

100 % Mullbärste Naturell 40 gram 20 tepåsar.Titta på bilden låt tepåsen ligga kvar i koppen ,tryck till med en sked.

65kr

Nu kan du köpa ett ekologiskt mullbärste som enbart består av blad från mullbärsträdet (Morus Alba). Andra mullbärssorter på marknaden blandar ut med vanligt, billigt te. Med Baimon mullbärste får du 100 procent äkta vara och ingenting annat.

Mullbärsväxten (Morus Alba) har i över fyratusen år använts som foder åt silkeslarver och boskap men också inom den traditionella kinesiska medicinkonsten. Bladen, barken och frukten användes för att bota feber, diabetes, förstoppning, hosta och huvudvärk. Under senare år har forskare från olika länder genomfört systematiska undersökningar av de kemiska sammansättningarna och dess funktioner. De konstaterade att mullbärsblad innehåller en stor mängd näringsämnen, antioxidanter och biologiskt aktiva substanser. Effekterna av dessa substanser har visat sig vara häpnadsväckande positivt. Några av dem är minskade blodsockernivåer, lägre blodtryck och kontroll av blodfetter.

(0)